Spareribsmed Tortilla Wraps, guacamole och salsa

Spareribsmed Tortilla Wraps, guacamole och salsa

  • 35 min

Ingredienser

  • 1 Kg Tulip Spareribs
  • 2 stk. Avocado
  • 2 msk. Creme fraiche 18 %
  • 0,5 klyfta Vitlök
  • 0,5 stk. Citron
  • 1 msk. Salt
  • 4 stk. Majskolv
  • 20 stk. Coctailtomater
  • 0,5 stk. Chilipeppar
  • 1 stk. Romansallad
  • 6 stk. Mexikansk pandekage (tortilla)
  • 40 stk. Marinerede hvidløg
  • 8 msk. Salsa

Gör så här

Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen. 

Mosa avokado med en gaffel och blanda samman med de övriga ingredienserna för att göra guacamolen.

Ta bort de yttre bladen på majskolvarna. Koka dem 3 min i saltat vatten. 

Häll av vattnet och lägg majskolvarna på grillen i ca 5 min, skär sedan av majsen i avlånga bitar. 

Grilla bröden snabbt på grillen och bred på guacamole. 

Lägg på de övriga grönsakerna och rulla ihop tortillan. 

Skär rullarna i lagom stora bitar och servera dem med het tomatsalsa, grillade spareribs och majsbitar.

Produkter