Äggnudlarmed stekt Pulled Turkey

Äggnudlarmed stekt Pulled Turkey

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g Nudlar
  • 1 msk. Vindruekerneolie
  • 1 stk. Rödlök
  • 200 g Portobello svampe
  • 250 g Grön sparris
  • 100 g Sukkerært
  • 2 msk. Sesamfrån
  • 0,5 dl. Soja
  • 10 g Ingefær rod
  • 1 msk. Sesamolja

Gör så här


Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
Koka äggnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.
Stek rödlök och champinjoner i olja, tillsätt efter ett par minuter även sparris, sugar snaps och sesamfrön.
Tillsätt de tillagade äggnudlarna, soja, ingefära, steksky och ev. sesamoljan efter 3 minuter.
Vänd ner Pulled Turkey och servera direkt.