Äggnudlarmed Pulled Turkey

Äggnudlarmed Pulled Turkey

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g äggnudlar
  • 1 msk olja
  • 1 st rödlök
  • 200 g portabello
  • 250 g grön sparris
  • 100 g sockerärtor
  • 2 msk sesamfrön
  • 0,5 dl soja
  • 10 g ingefära
  • 1 msk sesamolja

Gör så här

Tillaga Pulled Turkey och koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningarna.

Skär rödlök, champinjoner, sockerärtor, sparris i lagom stora bitar.
Börja med att steka rödlök och champinjoner i olja. Häll sedan i sockerärtor, sparris och sesamfrön.
Tillsätt de kokta äggnudlarna, soja, ingefära, steksky och sesamolja efter cirka 3 minuter. Avsluta med att hälla i Pulled Turkey, blanda om och servera.

Tulip Pulled Turkey_SE.png

Pulled Turkey

Extra mört och läckert kalkonkött