Nacho chipsmed Pulled Pork

Nacho chipsmed Pulled Pork

Ingredienser, 4 personer

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 1 ps. Tacochips
  • 2 dl. Riven ost
  • 1,5 L. Tacosauce
  • 5 stk. Isbergssallad
  • 100 g Majs
  • 2 stk. Rödlök
  • 2 stk. Avocado
  • 2 stk. Tomat
  • 1 stk. Lime
  • 1 dl. Creme fraiche 18 %

Gör så här


Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen. 
Dra isär köttet med två gafflar. 
Bred ut nacho chips tätt på ett ugnsfast fat och strö på riven ost.
Lägg på pulled pork jämt fördelat över tallriken. 
Gratinera i ugn ca 10-15 min. på 225 °C. 
Ta ut fatet ur ugnen. Lägg på hackad rödlök, strimlad sallad och majskorn. 
Ringla över tacosås och toppa med guacamole.

Guacamole
Skala och mosa avokadon. 
Kärna ur tomaterna och skala rödlöken. 
Hacka tomaterna och rödlöken. 
Blanda avokado, tomat, rödlök och gräddfil. 
Pressa ner saften från 1 lime. 
Smaka av med salt och peppar.