Pasta Carbonaramed crispy bacon bits, haricots verts & ärtor

Pasta Carbonaramed crispy bacon bits, haricots verts & ärtor

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 burk Tulip crispy bacon bits
  • 500 g pasta tortiglioni
  • 150 g haricots verts
  • 2 dl ärtor
  • 6 st äggulor
  • 2 dl riven parmesanost
  • 3 msk finklippt gräslök
  • 3 msk kokt vatten från pastan

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

Koka haricots verts och ärtor, tillsammans med pastan, när det är 2 minuter kvar av koktiden.

Häll av och låt stå vid sidan. Glöm inte att spara lite av kokvattnet.

Lägg äggulorna i en bunke och häll över riven parmesanost.

Lägg sedan i kokt pasta, haricots verts och ärtor.

Häll sedan över lite av kokvattnet, gräslök och crispy bacon bits.

Rör försiktigt ihop allting och smaka av med salt och peppar.

Crispy bcon bits.png

Crispy Bacon Bits

Tulip Crispy Bacon Bits är färdigstekt och passar till...typ allt! 
Förvaras i rumstemperatur. Bäst före: Oöppnad förpackning: Se datum på sidan av locket. Efter öppning: 7 dagar.