Pasta Carbonaramed crispy bacon bits, haricots verts & ärtor

Pasta Carbonaramed crispy bacon bits, haricots verts & ärtor

Ingredienser, 4 personer

  • 1 burk Tulip crispy bacon bits
  • 500 g pasta tortiglioni
  • 150 g haricots verts
  • 2 dl ärtor
  • 6 st äggulor
  • 2 dl riven parmesanost
  • 3 msk finklippt gräslök
  • 3 msk kokt vatten från pastan

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Koka haricots verts och ärtor, tillsammans med pastan, när det är 2 minuter kvar av koktiden. Häll av och låt stå vid sidan. Glöm inte att spara lite av kokvattnet.

Lägg äggulorna i en bunke och häll över riven parmesanost. Lägg sedan i kokt pasta, haricots verts och ärtor. Häll sedan över lite av kokvattnet, gräslök och crispy bacon bits. Rör försiktigt ihop allting och smaka av med salt och peppar.