Pasta Pennemed Pulled Beef och grönkål

Pasta Pennemed Pulled Beef och grönkål

Ingredienser

  • 450 g Tulip Pulled Beef
  • 500 g pasta penne
  • 1 dl olivolja
  • 1 st schalottenlök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 krm citronskal
  • 150 g grönkål
  • 0,5 dl pinjenötter
  • 1 riven parmesan

Gör så här

Tillaga Pulled Beef och koka pasta enligt anvisning på förpackningarna. Spara steksky från Pulled Beef.

Torrosta pinjenötterna i en stekpanna. Skär grönkål i mindre bitar. Hacka lök, pressa vitlök och stek i olivolja.
Tillsätt Pulled Beef.
Lägg den kokade pastan i en skål och häll över lagom med steksky från Pulled Beef.
Tillsätt därefter resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Servera med riven parmesan.



tulippulled beef450 gdkse-v2.png

Pulled Beef

Pulled Beef är en god favorit inom kategorin Slow Cooked. Råvarorna, precis som kryddorna är speciellt utvalda för att tillsammans med den långa tillagningstiden säkerställa den alldeles unika produkten: saftigt kött med massor av smak som är så mört att man lätt kan dra isär det med två gafflar – därav namnet Pulled Beef. Tulip Pulled Beef är enkelt och gott både till vardags och till fest!