Pulled pork burgermed coleslaw

Pulled pork burgermed coleslaw

  • 4 t 30 min

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,25 rödkål
  • 0,25 vitkål
  • 1 morot
  • 1 msk majonnäs
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 4 krm svartpeppar
  • 2 msk socker
  • 3 msk rapsolja
  • 2 msk vinäger
  • 4 st hamburgerbröd

Gör så här

Coleslaw
Strimla kålen och riv moroten. Blanda majonnäs, senap, salt, peppar och socker i en skål.
Häll i olja och vinäger och vispa till en slät dressing. Tillsätt kål och morot och blanda ihop. Låt stå i kylen minst 4 timmar.

Värm hamburgerbröden och lägg Pulled Pork på den undre delen.
Toppa med coleslaw och övre halvan av brödet.

Produkter