Pulled pork burgermed coleslaw

Pulled pork burgermed coleslaw

  • 4 t 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,25 stk. Rödkål
  • 0,25 stk. Vitkål
  • 1 stk. Morot
  • 1 msk. Majonäs
  • 1 tsk. Dijonsenap
  • 1 tsk. Salt
  • 4 krm. Svartpeppar
  • 2 msk. Socker
  • 3 msk. Rapsolja
  • 2 msk. Hvidvinseddike
  • 4 stk. Burgerbolle (grov)

Gör så här

Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen.

Blanda fint strimlad kål och grovt riven morot väl.
Blanda majonnäs, senap, salt, peppar och socker i en annan skål.

Vispa ner olja och vinäger, fortsätt vispa till en slät dressing.
Tillsätt dressingen till kål- och morotsblandningen och blanda väl.
Låt stå i minst 4 timmar i kylskåp.

Värm hamburgerbröden enligt anvisningen och lägg pulled pork på det undre brödet.
Lägg på coleslaw och lägg avslutningsvis på det övre brödet.

Produkter