Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise

Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. Pasteuriseret æggeblomme
  • 0,25 tsk. Salt
  • 1 dl Olivolja
  • 1 tsk. Dijonsenap
  • 1 stk. Avocado
  • 0,5 stk. Sallad
  • 200 g Rågbröd
  • 200 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 stk. Rödlök
  • 1 msk. Madagascar peber

Gör så här

Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.

Vispa äggulor och salt pösigt och tillsätt olivoljan lite i taget.
Smaka av med senap.
Skala och kärna ur avokadon. Skär den i långa bitar.

Lägg först två sallatsblad på varje brödskiva och fördela sedan riven Pulled Turkey, avokado och dijonnaise jämnt mellan de fyra rågbröden. 
Avsluta med skuren rödlök och grovhackad peppar.

Tulip Pulled Turkey_SE.png

Pulled Turkey

Extra mört och läckert kalkonkött