Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise

Rågbrödmed Pulled Turkey, avokado och hemgjord dijonnaise

Ingredienser, 4 personer

  • 4 stk. Pasteuriseret æggeblomme
  • 0,25 tsk. Salt
  • 1 dl. Olivolja
  • 1 tsk. Dijonsenap
  • 1 stk. Avocado
  • 0,5 stk. Sallad
  • 200 g Rågbröd
  • 200 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 stk. Rödlök
  • 1 msk. Madagascar peber

Gör så här


Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
Vispa äggulor och salt pösigt och tillsätt olivoljan lite i taget.
Smaka av med senap.
Skala och kärna ur avokadon. Skär den i långa bitar.
Lägg först två sallatsblad på varje brödskiva och fördela sedan riven Pulled Turkey, avokado och dijonnaise jämnt mellan de fyra rågbröden. 
Avsluta med skuren rödlök och grovhackad peppar.