Salad verdemed Pulled Turkey

Salad verdemed Pulled Turkey

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl. Olivolja
  • 0,5 dl. Vand
  • 10 stk. Mandel
  • 0,5 knippe Koriander
  • 6 stilk Persilja, färsk
  • 10 g Ingefær rod
  • 6 stilk Mynta
  • 1 stk. Lime
  • 2 msk. Salt
  • 1 tsk. Socker
  • 400 g Spenat
  • 150 g Feldsalat
  • 3 stk. Grön peppar
  • 1 stk. Baugette

Gör så här


Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
Tillsätt alla ingredienser till dressingen i en mixer/matberedare och mixa till en slät sås.
Skölj spenat och sallat omsorgsfullt och slunga torrt. 
Skär den gröna paprikan i långa, smala stavar.
Vänd samman grönsakerna med riven Pulled Turkey samt hälften av dressingen.
Servera salladen med grovt lantbröd.