Sallad verdemed Pulled Turkey

Sallad verdemed Pulled Turkey

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 1 dl olivolja
  • 0,5 dl vatten
  • 10 st mandlar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 0,5 knippe koriander
  • 6 knippe färsk persilja
  • 10 g ingefära
  • 6 knippe mynta
  • 1 st lime
  • 2 msk salt
  • 1 tsk socker
  • 400 g spenat
  • 150 g sallad
  • 3 st grönpepparkorn
  • 1 st baguette

Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen.

Blanda olivolja, vatten, mandlar, vitlök, koriander, persilja, ingefära,
mynta, lime, salt och socker i en mixer och mixa till en slät sås.

Skölj spenat och sallad och låt torka. Skiva paprika i långa, smala stavar.
Blanda grönsakerna med Pulled Turkey och hälften av dressingen.

Servera med grovt lantbröd.

Tulip Pulled Turkey_SE.png

Pulled Turkey

Extra mört och läckert kalkonkött