Shawarmamed pulled turkey, grönkål, lökyoghurt och chili

Shawarmamed pulled turkey, grönkål, lökyoghurt och chili

Ingredienser, 4 personer

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,5 stk. Salatløg
  • 200 ml Sødmælksyoghurt naturel
  • 1 tsk. Salt
  • 4 krm. Svartpeppar
  • 100 g Grönkål
  • 4 stk. Mexikansk pandekage (tortilla)
  • 0,5 tsk. Chilipeppar

Gör så här


Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
Blanda yoghurt med riven lök och smaksätt med salt och peppar. 
Skölj grönkålen, nyp av bladen och fördela på tortillabröden.
Lägg på riven Pulled Turkey. 
Toppa varje bröd med lökyoghurt och ett par skedar steksky. 
Strö gärna lite chili över, rulla ihop tortillabrödet och ät din shawarmarulle direkt.