Spareribsmed grillad sallad och bröd med tomatsalsa

Spareribsmed grillad sallad och bröd med tomatsalsa

Ingredienser, 4 personer

  • 1 Kg Tulip Spareribs
  • 0,25 knippe Persilja, färsk
  • 20 g Mandler
  • 2 stk. Avocado
  • 2 stk. Fennikelknold
  • 2 dl. Svarta oliver
  • 2 tsk. Salt
  • 0,5 stk. Citron
  • 200 g Tomat
  • 2 stk. Morot
  • 1 stk. Lök
  • 2 msk. Olivolja
  • 4 stk. Pitabröjd

Gör så här


Tillaga spareribs enligt anvisning på förpackningen.  
Grilla fänkålen ca 45 sek. på varje sida och skär den därefter i skivor. 
Blanda alla övriga ingredienserna till grillsalladen. 
Pensla brödskivorna med olivolja, grilla dem snabbt på varje sida. 
Tärna de grillade morötterna. 
Blanda samman ingredienserna till tomatsalsan och lägg den på bröden. 
Servera med grillade spareribs.