Spareribsmed grillad sallad och bröd med tomatsalsa

Spareribsmed grillad sallad och bröd med tomatsalsa

  • 50 min

Ingredienser

  • 1 kg Tulip Spareribs
  • 0,25 knippe färsk persilja
  • 20 g mandlar
  • 2 st avokado
  • 1 st fänkål
  • 2 dl svarta oliver
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 2 tsk salt
  • 0,5 citron
  • 200 g tomater
  • 2 st morot
  • 1 st rödlök
  • 2 msk olivolja
  • 4 st pitabröd

Gör så här

Tillaga Spareribs enligt anvisning på förpackningen.

Stek/grilla fänkålen i cirka 45 sekunder på varje sida och skär den därefter i skivor.

Blanda persilja, mandlar, avokado, oliver, citron och morötter till en sallad.

Pensla brödskivorna med olivolja och stek/grilla dem snabbt på varje sida.

Blanda ihop tomat, vitlök och rödlök till tomatsalsan och lägg på brödskivorna.

Servera med grillade spareribs.

Produkter