Spareribsmed saltad sommarkål och heta björnbär

Spareribsmed saltad sommarkål och heta björnbär

Ingredienser

  • 8 msk. Salt
  • 2 L. Vand
  • 2 stk. Spidskål
  • 1 Kg Tulip Spareribs
  • 2 msk. Creme fraiche
  • 0,5 knippe Dill
  • 0,5 stk. Citron
  • 300 g Björnbär
  • 1 stk. Chilipeppar
  • 2 msk. Mynta

Gör så här


Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen. 
Ta en bunke, häll i vattnet och lös upp saltet, lägg i spetskålen. Låt vila 1 timme. 
Sila från vattnet och blanda med dill och citronsaft. 
Blanda ihop ingredienserna till de heta björnbären. 
Servera de varma spareribsen tillsammans med den saltade sommarkålen och heta björnbär- ev.tillsammans med couscous eller ris.

Produkter