Tapasmed Pulled Beef och rostade mandlar

Tapasmed Pulled Beef och rostade mandlar

Ingredienser

  • 225 g Tulip Pulled Beef
  • 100 g mandlar
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 burk kronärtskockor
  • 1 dl riven manchego
  • 0,5 tsk citronskal
  • 1 msk gräslök
  • 2 msk pinjenötter

Gör så här

Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen.

Dela och dra isär köttet med två gafflar och toppa med lite hackad gräslök.

Torrosta pinjenötterna i en stekpanna. Rosta mandlar i ugnen i cirka 7-8 minuter på 250°C.
Lägg sedan mandlarna på hushållspapper och strö över havssalt.

Häll av lagen från kronärtskockorna och dela dem i fyra lika stora bitar.
Blanda med gräslök, riven manchego, citronskal och rostade pinjenötter. Smaka av med salt.

Servera dina tapas med Pulled Beef, marinerade kronärtskockor och saltrostade mandlar – gärna tillsammans med gott bröd.



tulippulled beef450 gdkse-v2.png

Pulled Beef

Pulled Beef är en god favorit inom kategorin Slow Cooked. Råvarorna, precis som kryddorna är speciellt utvalda för att tillsammans med den långa tillagningstiden säkerställa den alldeles unika produkten: saftigt kött med massor av smak som är så mört att man lätt kan dra isär det med två gafflar – därav namnet Pulled Beef. Tulip Pulled Beef är enkelt och gott både till vardags och till fest!