Tarte FlambéePulled Beef a la Tarte Flambée

Tarte FlambéePulled Beef a la Tarte Flambée

Ingredienser

  • 450 g Tulip Pulled Beef
  • 2,5 dl vatten
  • 1 tsk. salt
  • 10 g jäst
  • 2 msk olivolja
  • 400 g mjöl
  • 4 gula lökar
  • 2 msk jordnötsolja
  • 1 dl crème fraîche

Gör så här

Blanda vatten, salt och jäst. Knåda ihop till en deg och låt jäsa i 2 timmar – gärna längre.

Skala löken och skiva den fint. Stek sedan på svag värme i jordnötsolja i cirka 45 minuter under regelbunden omrörning.

Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen.

Kavla ut pizzadegen i två rektangulära degplattor och lägg på en bakplåt.
Fördela 1 crème fraîche, lök och Pulled Beef på båda degplattorna. Strö över parmesan och salt.
Grädda i ugnen i 8-9 minuter på 250°C.

Servera med en god sallad.

Tips!
Byt ut crème fraîche mot tomatsås och gör en Pulled Beef-pizza istället.

tulippulled beef450 gdkse-v2.png

Pulled Beef

Pulled Beef är en god favorit inom kategorin Slow Cooked. Råvarorna, precis som kryddorna är speciellt utvalda för att tillsammans med den långa tillagningstiden säkerställa den alldeles unika produkten: saftigt kött med massor av smak som är så mört att man lätt kan dra isär det med två gafflar – därav namnet Pulled Beef. Tulip Pulled Beef är enkelt och gott både till vardags och till fest!