The PotSmörvispat potatismos med Pulled Beef och skysås

The PotSmörvispat potatismos med Pulled Beef och skysås

  • 1 t 20 min

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Beef
  • 25 g smör
  • 1 tsk vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 100 g osaltat smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 st tomat
  • 2 msk gräslök

Gör så här

Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen. Spara stekskyn. 

Smält smör i en kastrull och vispa ner mjöl. Tillsätt därefter vatten/sherry och stekskyn från Pulled Beef. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

Skala och tärna potatisen. Koka i lättsaltat vatten.
Låt potatisen ånga av i ett par minuter. Vispa sedan ner kallt, tärnat smör. Häll därefter i mjölk, lite i taget. Smaka av med salt och peppar.

Servera Pulled Beef med potatismos och skysås. Toppa med fint hackad tomat och gräslök.

tulippulled beef450 gdkse-v2.png

Pulled Beef

Pulled Beef är en god favorit inom kategorin Slow Cooked. Råvarorna, precis som kryddorna är speciellt utvalda för att tillsammans med den långa tillagningstiden säkerställa den alldeles unika produkten: saftigt kött med massor av smak som är så mört att man lätt kan dra isär det med två gafflar – därav namnet Pulled Beef. Tulip Pulled Beef är enkelt och gott både till vardags och till fest!