Turkey Roast med “Sunday Roast Potatoes” och béarnaisesås

Turkey Roast med “Sunday Roast Potatoes” och béarnaisesås

  • 1 t 0 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,25 stk. Frissésallad
  • 600 g Små kartofler med skræl
  • 2 msk. Olivolja
  • 1 msk. Paprika
  • 2 tsk. Bordsalt
  • 1 stk. Ägg
  • 5 stk. Æggeblomme
  • 1 msk. Vand
  • 1 msk. Pressad citron
  • 250 g Smör
  • 2 msk. Dragon
  • 2 msk. Skalotteløg
  • 1 tsk. Svartpeppar

Gör så här


Pulled Turkey tillagas enligt anvisningarna på förpackningen.
Spara 1/3 av stekskyn till béarnaisesåsen. 
Skrubba och dela potatisarna på mitten, koka i 5 minuter. Häll av vattnet.
Vänd den ångande potatisen i olja, salt och paprika.
Häll över potatisen i en ugnsfast form och ugnsstek på 180 °C i 10 minuter.
Höj temperaturen till 230 °C och stek potatisen i ytterligare 5 minuter.
Vispa ägg, vatten, citron och salt till en pösig smet i en kastrull över vattenbad. Se upp så blandningen
inte kokar! 
Vispa därefter ner det varma smälta smöret lite i taget. 
Avsluta genom att tillsätta hackad färsk dragon, lök och nymalen peppar. 
Smaka av med lite steksky.
Servera Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes vända med sallat. 
Servera béarnaisesås till rätten.





er.