Turkey Roast med “Sunday Roast Potatoes” och béarnaisesås

Turkey Roast med “Sunday Roast Potatoes” och béarnaisesås

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,25 st frisésallad
  • 600 g små potatisar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk paprika
  • 2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 5 st äggulor
  • 1 msk vatten
  • 1 msk pressat citron
  • 250 g smör
  • 2 msk dragon
  • 2 msk schalottenlök
  • 1 tsk svartpeppar

Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen. Spara 1/3 av stekskyn till bearnaisesåsen.

Putsa och dela potatisarna på mitten och koka i 5 minuter.
Vänd den ångade potatisen i olja, salt och paprika.

Lägg potatisen i en ugnssäker form och stek i ugnen i cirka 10 minuter på 180°C.
Höj sedan temperaturen till 230°C och låt stå i ugnen ytterligare 5 minuter.

Bearnaisesås
Vispa ihop ägg, vatten, citron och salt till en porös smet i en kastrull över vattenbad. Obs! får inte koka.

Vispa sedan ner smält smör, lite i taget. Avsluta med att tillsätta hackad dragon, lök och peppar. Smaka av med steksky.

Servera Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes och bearnaisesås.







er.

Tulip Pulled Turkey_SE.png

Pulled Turkey

Extra mört och läckert kalkonkött