Vardag - bacon för alla - Tulip
Tillfällen

Vardag

Man brukar säga att nyckeln till att leva ett lyckligt liv är att göra det mesta av varje dag. För en äkta Baconeer är budskapet glasklart: man ska ta varje tillfälle att njuta av bacon i vardagen. Vi på Tulip lovar att alltid stötta en sådan målsättning genom att tillhandahålla förstklassigt bacon såväl som recept, inspiration och sunt baconförnuft i största allmänhet.

En Baconeer vet:

EN SKIVA BACON ÄR ALDRIG NOG

Dina icke-Baconeer-vänner kanske säger – ”Äta bacon varje dag? Du var mig en enkelspårig person”. Men både du och vi ler ju överseende när vi hör något sådant, för vi vet ju att bacon är ett av få livsmedel som man kan äta bokstavligen varje dag utan att någonsin ens komma i närheten av att tröttna. Precis som en äkta lagspelare i en sport som t.ex. fotboll så vet bacon när man ska hålla sig i bakgrunden och hjälpa andra smaker att skina och när det är dags att kliva fram och spela en mer avgörande roll. Det är det som är en del av magin med bacon. Och det är det som gör bacon till den perfekta basen till bra vardagsmat som går att variera i det oändliga och som hela familjen kan uppskatta. Uppskatta? Vi menar såklart älska!

Men allt är inte guld och gröna skogar. Vi vet hur svårt det kan vara i vardagen att komma på ett smaskigt baconrecept när man står i mataffären på vägen hem från jobbet och har trötta och griniga barn som klättrar på shoppingvagnen. Tro oss, vi har själva varit där många gånger. Det är precis därför vi har samlat en rad enkla och snabba recept som garanterat kommer att öka baconglädjen i din vardag och fylla både dig och ditt kylskåp med inspiration. På så vis kan du planera din vecka på förhand och vara trygg i din förvissning att din vardag blir som en adventskalender för Baconeers med underbara baconrätter bakom varje lucka. Vi tror till exempel att vår baconpannkaka kan bli en riktig klassiker i ditt hushåll och att baconlindade morötter kan vara det oväntade tillbehöret som du inte visste att du behövde i ditt liv.

Men det är ju naturligtvis viktigt att du inte stirrar dig blind på middagsmålet när du planerar din bacontillvaro. Goda recept som frallor med bacon eller baconscones gör garanterad succé på varje frukostbord. Och om du känner dig lite syndigt vardagssötsugen så missa för hela friden inte vår sensationella baconcornflakes med choklad. Men då kanske du gör bäst i att vänta tills barnen gått och lagt sig innan du hugger in.

Vi hoppas att du kommer gilla våra vardagstips och lovar att fortsätta göra allt vad vi kan för att främja baconets plats i vårt samhälle och peppa våra bästa kockar att fortsätta ta fram de godaste och mest fantasirika baconrecepten. Och glöm inte att vi har såväl kalkonbacon och smaskig veggie bacon om du skulle vara på det humöret. Gå nu ut i världen och sprid baconkärlek!