Tips för att ta äta mer bacon i den stressiga vardagen
Vardag

Tips för att ta äta mer bacon

i den stressiga vardagen

Vi känner alla till den hektiska känslan från vardagen, att stressa från en plats till en annan för att hinna få allt gjort. Under dessa hektiska dagar kan du få en avkopplande paus eller ett välförtjänt mellanmål efter att ha varit på språng med lite bacon. Trots allt förtjänar vi alla att vara lyckliga varje dag, så ta chansen! Vi har samlat 4 tips på enkla sätt för alla Baconeers att enkelt inkludera bacon i vardagen.

  1.  Grädda kvällen innan

Lite förberedelser kan ge dig och dina kollegor det godaste mellanmålet för nästa dag. Du behöver inte spendera timmar i köket, vispa bara samman några ägg och tillsätt bacon i muffinsformar – in i ugnen och klart! (Ägg och Bacon Muffins eller Ägg och bacon i muffinsform). Nästa dag kommer dina kollegor och andra Baconeers att älska dig för att du har införlivat den läckra baconsmaken i en hektisk vardag.

  1. Göm en överraskning i barnens matsäck

En sann Baconeer delar sin passion med familjen. Goda vanor kommer ofta hemifrån. Du kan uppgradera de vardagliga smörgåsarna till BLTs eller några baconwraps, eller så kan du gömma några bacontwisters i barnens matsäck för att ge en extra överraskning. Det finns oändliga många möjligheter att få ett leende på dina barns läppar från scones med bacon eller pizzabullar med bacon till en bakad focaccia med bacon. Du får välja!

  1. Spara och tillsätt baconfett i andra rätter

Du kanske redan har lite baconfett i kylen, men om inte, börja spara det nu! Se hur du sparar baconfett här. Att återanvända baconfett kan verkligen förstärka smaken i dina rätter. Tänk dig ett potatismos som smakar bacon eller popcorn som smakar bacon. Kryddan är endast att tillsätta baconfett! En sann Baconeer har alltid en plan B, om du någon gång råkar få slut på bacon, se till att ha baconfett hemma så blir du genast på bättre humör!

  1. Få vardagsrätter godare med bacon

Ett enkelt sätt att få maten att smaka godare är att bara tillsätta bacon? Allt bir godare med bacon- Det kan vara en sallad, pastarätt, burgare eller efterrätt, bara du själv sätter stopp för fantasin. Dina vänner, kollegor eller andra Baconeers kommer att bli avundsjuka när de ser att du har bacon på tallriken. Det finns plats för lite bacon. Varje. Dag.