Tävlingsvillkor

Villkor

För att ta del av Tulips tävling "Bacon Day" läs gärna igenom villkoren nedan.

Lägg upp en inlägg på Instagram med ditt baconrecept samt bild senast den 22 september 2019. Du måste ha en öppen profil för att kunna delta.

Du kan max vinna 1 gång/person.

PERSONUPPGIFTER 
Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: tulip@tulip.se

VEM FÅR TÄVLA? 
För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal.

TÄVLINGSPERIOD
Tävlingen pågår från måndagen den 26 augusti 2019 till söndagen den 22 september 2019. Genom att tävla med ett kvalificerat bidrag innehållande recept och bild får man en värdekupong värd 25kr. 

Fem (5) vinnare kommer att utses under tävlingsperioden. Alla bidrag som läggs upp på Instagram sammanställas och bedömas av en jury bestående av representanter från Tulip (TFC) AB.

VINST

Alla som tävlar med ett kvalificerat bidrag kommer att få en värdekupong på 25kr som skickas hem via post. 

Fem (5) personer vinner att bli exklusiva baconambassadörer för Tulip. Det innebär att de får sina recept publicerade på Tulips hemsida samt tryckta som receptfoldrar och distribuerade i butiker över hela Sverige. Vinnarna kommer att kontaktas via DM på Instagram.

BEDÖMNINGSKRITERIER
Alla inlägg sammanställs och bedöms utefter att receptet innehåller bacon, att #tulipbacon #tuliprecept och @tulip_sverige nämns i inlägget, samt hur kreativt receptet är. Besluten som juryn fattar kan inte överklagas. 

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kommer att uteslutas från kampanjen.

SAMTYCKE
Genom att godkänna tävlingsvillkoren godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN 
Ansvarig för tävlingen är Tulip Food Company AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.