Kampanj Jultävling bacon
FINAL TÄVLA OCH VINN.png
tröjan2019medskugga.png

VINN ETT KIT MED BACONTRÖJA OCH SOCKAR!

För många av oss handlar jultider om att umgås med de som står oss nära och - såklart - om riktigt god mat. Viktigt är också att klä sig rätt, och vad passar bättre än att svepa in sig i en bacontröja och ett par härliga baconsockar. 

För att delta: 

För att ha chansen att vinna ett kit med jultröja och julsockar måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret här under.

Svara på frågorna och sänd in din motivering senast den 11 december 2019. 

 

God jul och lycka till önskar Tulip!TÄVLINGSVILLKOR

För att ta del av Tulips Bacon tävling "X-mas Bacon", där du kan vinna ett kit med tröja och sockar måste du fylla i de uppgifter som efterfrågas i formuläret på kampanjsidan.

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, svara på frågorna och sänd in din motivering senast den 11 december 2019. 

PERSONUPPGIFTER 
Genom deltagande i tävlingen godkänner du att personuppgifterna du lämnar får användas av Tulip (TFC) AB för att administrera kampanjen. Tulip (TFC) AB behandlar alla personuppgifter i enlighet med den nya dataskyddsförordningen General Data Protection Regulation (GDPR). Läs mer om vår Privacy Policy här.

Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på e-post: tulip@tulip.se

VEM FÅR TÄVLA? 
För att delta i tävlingen måste du vara folkbokförd i Sverige och vara minst 18 år gammal, är du under 18 år måste du ha föräldrarnas godkännande.

TÄVLINGSPERIOD OCH BEDÖMNINGSKRITERIER
Tävlingen pågår från måndagen den 18 november 2019 till den 11 december 2019. Alla bidrag som skickas in kommer att sammanställas och bedömas av en jury bestående av representanter från Tulip (TFC) AB.

Tulip (TFC) AB förbehåller sig rätten att utesluta bidrag som på något sätt kan uppfattas som sexistiska, kränkande eller på annat sätt anstötliga. Även bidrag som inte uppfyller villkoren kommer att uteslutas från kampanjen.

Du kan max tävla 1 gång/person under hela tävlingsperioden.

VINST

20 personer vinner ett kit med tröja samt sockar med ett värde av ca 499:-.

Vinnarna kommer att kontaktas via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

SAMTYCKE
Genom att godkänna tävlingsvillkoren godkänner du samtliga punkter i detta villkor.

ANSVARIG FÖR KAMPANJEN 
Ansvarig för tävlingen är Tulip Food Company AB, Lisa Sass gata 1, 422 53 Hisings Backa.

Tulip (TFC) AB ansvarar inte för om ett bidrag har försvunnit eller laddats upp på fel sätt. Tulip (TFC) AB tar heller inte ansvar för eventuella tekniska problem som kan påverka tävlingens slutresultat, ej heller för eventuella tryckfel eller oavsiktliga missförstånd i samband med tävlingen. Tulip (TFC) AB ansvarar inte för försvunna eller ej uthämtade vinster hos postombud.