Baconchips med guacamole

Baconchips med guacamole

(1 st) Mitt betyg: 0

Baconchips med guacamole

  • 25 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 350 g Tulip Bacon
  • 2 st avokado
  • 1 msk finhackad rödlök
  • 1 st tomat
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 1 dl crème fraîche
  • citronsaft
  • salt och peppar
  • chili eller cayennepeppar
Skriv ut recept

Gör så här

Täck en bakplåt med bakpapper. Vik varje baconskiva på mitten, så den ligger dubbelt.
Stek baconet krispigt i ugnen vid 200°C i 10-15 minuter.
Häll av fettet och låt kallna.



Mosa avokado och blanda med hackad rödlök.



Ta bort kärnorna och det ”våta” ut tomaterna
och hacka sedan i små tärningar.



Blanda ner med avokadoröran och pressa i vitlök.



Rör ner crème fraîche och smaka av med salt,
peppar, citronsaft och lite chili eller cayennepeppar.


Toppa med hackad bacon och koriander.


Servera!