Avokado-toast med Tulip Veggie Slices

Avokado-toast med Tulip Veggie Slices

(0 st) Mitt betyg: 0

Avokado-toast med Tulip Veggie Slices

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 mogna avokado
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • ½ tsk. spiskummin
  • 1 msk crème fraîche
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 6 skivor Tulip Veggie Slices
  • 8 körsbärstomater
  • Krasse
  • Salt
  • Peppar
Skriv ut recept

I detta vegetariska recept är avokado en huvudingrediens, då frukten har ett högt innehåll av näringsämnen. Tillsammans med ett bra surdegsbröd och krispiga skivor av Tulip Veggie Slices, får du en god och näringsrik frukost eller lunch där hemma.

Du kan använda Tulip Veggie Slices i alla recept som innehåller bacon. Med Tulip Veggie Slices får du ett krispigt och smakfullt inslag.

Bli inspirerad med vegetariska recept här.

 


Gör så här

Dela avokadon i två delar på längden och ta ur kärnan. Skrapa ur innehållet med en sked och lägg i en skål. Mosa avokadon ihop med crème fraîche och smaka av med spiskummin, citronsaft, salt och peppar.

Stek Tulip Veggie Slices på en varm panna med lite olja i ca 3 minuter på varje sida, tills det är krispigt. Skär sedan skivorna i grova bitar.

Rosta brödet och servera med avokadoblandningen. Toppa med körsbärstomater, krasse, krispiga Tulip Veggie Slices och lite peppar.

Andra vegetariska recept

Vegetarisk brunch med Tulip Veggie Slices

Burgare med vegetarisk färs och Tulip Veggie Slices

Krispig sallad med Tulip Veggie Slices