Krispig sallad med Tulip Veggie Slices

Krispig sallad med Tulip Veggie Slices

(0 st) Mitt betyg: 0

Krispig sallad med Tulip Veggie Slices

  • 15 min
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 liten hjärtsallad eller romansallad
  • 4 msk semitorkade tomater
  • 1 röd snackspaprika
  • 1 dl crème fraîche
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk hackade örter (ex persilja, gräslök och dill)
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peppar
  • 6 skivor Tulip Veggie Slices
  • Olja
Skriv ut recept

Vill du ha mer smak och krispighet i din vegetariska sallad? Vårt vegetariska alternativ till bacon, Tulip Veggie Slices, tar hand om både smak och krispighet och gör din sallad komplett.

Du kan använda Tulip Veggie Slices i alla recept som innehåller bacon. Med Tulip Veggie Slices får du ett krispigt och smakfullt inslag.

Bli inspirerad med vegetariska recept här.

 


Gör så här

Riv grova blad av salladen och skölj. Låt torka och servera salladen i två djupa tallrikar. Skär snackspaprika i skivor och fördela över salladen. Lägg på de semitorkade tomaterna.

Gör en dressing av crème fraîche, majonnäs och örter. Smaka av dressingen med salt, peppar och citronsaft.

Stek Tulip Veggie Slices i en smakneutral olja i ca 3 minuter på vardera sida, tills de är krispiga. Ta av från värmen och dela varje skiva i 2-3 grova bitar. 

Toppa salladen med kripsig Tulip Veggie Slices och eventuellt lite extra färska örter. Servera med dressing.

Andra vegetariska recept

Club Sandwich med Tulip Veggie Slices och vegetarisk kyckling

Avokado-toast med Tulip Veggie Slices

Burgare med vegetarisk färs och Tulip Veggie Slices