Bakad potatismed cheddarkräm och rostad lök

(2 st) Mitt betyg: 0

Bakad potatismed cheddarkräm och rostad lök

  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled pork
  • 4 st Små söt- eller bakpotatisar
  • 250 g Kesella
  • 1 dl Majonäs
  • 4 msk Hackad gräslök
  • 150 g Riven cheddarost
  • Salt och svartpeppar
  • Rostad lök
  • Inlagd jalapeño
  • Gräslök

Gör så här

Sätt ugnen på 200°.

Nagga potatisarna med en gaffel och lägg in dem i ugnen. Baka dem mjuka. Tiden beror på sorten du använder och hur stora de är men mindre sötpotatisar går snabbare än bakpotatis. Du kan också baka potatisen i mikrovågsugnen.

Tillaga pulled pork enligt anvisning på förpackningen bredvid potatisarna.

Blanda kesella, majonnäs, gräslök och 2/3-delar av cheddarosten till en kräm. Smaka av med salt och peppar.

Dela potatisen. Lägg i en klick ostkräm och toppa med resten av osten samt rostad lök, jalapeño och gräslök.

Servera med pulled pork och en sallad.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn!

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart! ​

Produkter