Filodegsknyten med salami

Filodegsknytenmed salami och fetaost

(2 st) Mitt betyg: 0

Filodegsknytenmed salami och fetaost

  • 30 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 200 g Tulip skivad salami
  • 4 ark filodeg
  • 2 st ägg
  • 1 ask körsbärstomater
  • 150 g fetaost
  • basilikablad
  • salt och peppar
Skriv ut recept

Gör så här

Sätt ugnen på 200°.

Halvera tomaterna och dela fetaosten samt salamin i mindre bitar. 

Lägg ut filodegen och skär ut fyrkanter. Lägg tomater, fetaost, salamiskivor och basilikablad på filodegen. Salta och peppra efter behag. 

Vik ihop till ett paket och klistra ingen kanterna genom att pensla ägg mellan arken. Pensla sedan ägg på filodegsknytet. 

Stek i ugn ca 8 minuter. 

Produkter