Getostsallad med bacon och krutonger

Getostsallad med bacon och krutonger

(0 st) Mitt betyg: 0

Getostsallad med bacon och krutonger

  • 45 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4-6 skivor fullkornsbröd
  • 4 x 80 g getost
  • 4 st fikon
  • 1 st rödbeta
  • 100 g babyspenat eller sallad
  • 1 pkt Tulip Bacon
  • 12 st frischer körsbär
  • 4 msk honung
Skriv ut recept

Gör så här

Råriv rödbetor och lägg i en liten skål med isvatten.

Skär 8-12 runda cirklar ur det grova brödet och rosta dem i en stekpanna på medelvärme tills de är gyllenbruna. Låt svalna helt.

Förvärm ugnen till 200 ° C. Lägg getostskivorna på en bakplåt och baka i ugnen i ca 4 minuter.

Låt rödbetorna droppa av. Bryt baconskivorna i småbitar.

Tillsätt krutonger, fikonskivor, rödbetor, sallad, bacon och körsbär runt getosten.

Ringla på lite honung och servera omedelbart.