Korngrynssallad med pulled turkey

(2 st) Mitt betyg: 0

Korngrynssallad med pulled turkey

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled turkey
  • 1 dl Torkade hasselnötter
  • 275 g Korngryn
  • 2 msk Olivolja
  • 1 msk Dijonsenap
  • 1 msk Vinäger
  • 250 g Färsk mozzarella
  • 1 dl Färsk gräslök
  • 20 g Torkade tranbär

Gör så här

Tillaga Tulip Pulled Turkey och korngryn enligt anvisningarna på förpackningen.

Rosta hasselnötter i ugn, 175 °C ca. 10 minuter. 

Rör ihop olivolja, dijonsenap, vinäger och en del av gräslök till en dressing. Blanda sedan med övriga ingredienser.

Servera salladen med mozzarella skuren i mindre bitar. Dekorera med tranbär och färsk hackad gräslök efter behag.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart! 

Produkter