Pasta Carbonaramed bacon, haricots verts & ärtor

(1 st) Mitt betyg: 0

Pasta Carbonaramed bacon, haricots verts & ärtor

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip bacon
  • 500 g pasta tortiglioni
  • 150 g haricots verts
  • 2 dl ärtor
  • 6 st äggulor
  • 2 dl riven parmesanost
  • 3 msk finklippt gräslök
  • 3 msk kokt vatten från pastan

Gör så här

Stek Tulip bacon (i skivor eller färdiga tärningar) tills de är spröda och krispiga. Låt baconet rinna av på hushållspapper.

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

Koka haricots verts och ärtor, tillsammans med pastan, när det är 2 minuter kvar av koktiden.

Häll av och låt stå vid sidan. Glöm inte att spara lite av kokvattnet.

Vispa äggulorna i en bunke och tillsammans med riven parmesanost.

Tillsätt pasta, haricots verts och ärtor.

Häll sedan över lite av kokvattnet, gräslök och bacon.

Rör försiktigt ihop allting och smaka av med salt och peppar.