Pulled Beef a la Tarte Flambée

Pulled Beef pizza med parmesan

(1 st) Mitt betyg: 0

Pulled Beef pizza med parmesan

  • 1 t 0 min

Ingredienser

  • 450 g Tulip Pulled Beef
  • 2,5 dl vatten
  • 1 tsk. salt
  • 10 g jäst
  • 2 msk olivolja
  • 400 g mjöl
  • 4 gula lökar
  • 2 msk jordnötsolja
  • 1 dl crème fraîche
Skriv ut recept

Gör så här

Blanda vatten, salt och jäst. Knåda ihop till en deg och låt jäsa i 2 timmar – gärna längre.

Skala löken och skiva den fint. Stek sedan på svag värme i jordnötsolja i cirka 45 minuter under regelbunden omrörning.

Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen.

Kavla ut pizzadegen i två rektangulära degplattor och lägg på en bakplåt.
Fördela 1 crème fraîche, lök och Pulled Beef på båda degplattorna. Strö över parmesan och salt.
Grädda i ugnen i 8-9 minuter på 250°C.

Servera med en god sallad.

Tips!
Byt ut crème fraîche mot tomatsås och gör en Pulled Beef-pizza istället.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Beef i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!