

Pulled Beef pizza med parmesan
- 1 t 0 min
Ingredienser
- 450 g Tulip Pulled Beef
- 2,5 dl vatten
- 1 tsk. salt
- 10 g jäst
- 2 msk olivolja
- 400 g mjöl
- 4 gula lökar
- 2 msk jordnötsolja
- 1 dl crème fraîche
Gör så här
Blanda vatten, salt och jäst. Knåda ihop till en deg och låt jäsa i 2 timmar – gärna längre.
Skala löken och skiva den fint. Stek sedan på svag värme i jordnötsolja i cirka 45 minuter under regelbunden omrörning.
Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen.
Kavla ut pizzadegen i två rektangulära degplattor och lägg på en bakplåt.
Fördela 1 crème fraîche, lök och Pulled Beef på båda degplattorna. Strö över parmesan och salt.
Grädda i ugnen i 8-9 minuter på 250°C.
Servera med en god sallad.
Tips!
Byt ut crème fraîche mot tomatsås och gör en Pulled Beef-pizza istället.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Beef i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!