Slow Cooked fläskfilé med mild chilisås, pasta, spenat och pinjenötter

Slow Cooked fläskfilé med mild chilisås, pasta, spenat och pinjenötter

(0 st) Mitt betyg: 0

Slow Cooked fläskfilé med mild chilisås, pasta, spenat och pinjenötter

  • 1 t 0 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 800 g Tulip Slow Cooked Fläskfilé
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 l vatten
  • 500 g pasta
  • svartpeppar
  • 100 g babyspenat
  • 50 g pinjenötter
  • 50 g parmesan
  • chiliflingor
Skriv ut recept

Gör så här

Fördela filébitarna (med vätskan från påsen) i en ugnsfast form som passar storleken på köttet och häll i vispgrädden. Koka i förvärmd ugn i 25 minuter vid 180 ° C.

Koka pastan i lätt saltat vatten. Spara 3 dl kokande pastavatten när pastan är al dente. Häll av vattnet från pastan, skölj i kallt vatten och lägg åt sidan.

Häll såsen från ugnsformen i en kastrull och tillsätt pastavatten. Koka såsen och låt sjuda i ca 2 minuter. Krydda med nymald peppar.

Blanda ner pastan i såsen och värm. Tillsätt spenat och rör snabbt om.

Skär filén i skivor och servera köttet och pastan med sås i djupa tallrikar.

Strö över rostade pinjenötter, riven parmesanost och torkade chiliflingor.

Servera med sallad eller extra grönsaker.

Produkter