The Pot - Smörvispat potatismos med Pulled Beef och skysås

Smörvispat potatismos med pulled beef och skysås

(1 st) Mitt betyg: 0

Smörvispat potatismos med pulled beef och skysås

  • 1 t 20 min

Ingredienser

  • 400 g Tulip Pulled Beef
  • 25 g smör
  • 1 tsk vetemjöl
  • 1 dl vatten
  • 100 g osaltat smör
  • 2 dl mjölk
  • 1 st tomat
  • 2 msk gräslök
Skriv ut recept

Gör så här

Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen. Spara stekskyn. 

Smält smör i en kastrull och vispa ner mjöl. Tillsätt därefter vatten/sherry och stekskyn från Pulled Beef. Koka upp och smaka av med salt och peppar.

Skala och tärna potatisen. Koka i lättsaltat vatten.
Låt potatisen ånga av i ett par minuter. Vispa sedan ner kallt, tärnat smör. Häll därefter i mjölk, lite i taget. Smaka av med salt och peppar.

Servera Pulled Beef med potatismos och skysås. Toppa med fint hackad tomat och gräslök.