

Spareribsmed grillad sallad och bröd med tomatsalsa
- 50 min
Ingredienser
- 1 kg Tulip Spareribs
- 0,25 knippe färsk persilja
- 20 g mandlar
- 2 st avokado
- 1 st fänkål
- 2 dl svarta oliver
- 1 st vitlöksklyfta
- 2 tsk salt
- 0,5 citron
- 200 g tomater
- 2 st morot
- 1 st rödlök
- 2 msk olivolja
- 4 st pitabröd
Gör så här
Tillaga Spareribs enligt anvisning på förpackningen.
Stek/grilla fänkålen i cirka 45 sekunder på varje sida och skär den därefter i skivor.
Blanda persilja, mandlar, avokado, oliver, citron och morötter till en sallad.
Pensla brödskivorna med olivolja och stek/grilla dem snabbt på varje sida.
Blanda ihop tomat, vitlök och rödlök till tomatsalsan och lägg på brödskivorna.
Servera med grillade spareribs.