Surdegsmacka med pulled pork och karamelliserad rödlök

(2 st) Mitt betyg: 0

Surdegsmacka med pulled pork och karamelliserad rödlök

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 paket Tulip pulled pork
  • 2 st Rödlökar
  • 50 g Smör
  • 1 msk Röd balsamico
  • 8 skivor Surdegsbröd
  • 100 g Cheddarost

Gör så här

Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen.

Skär rödlöken i skivor, stek i panna. Rör om & addera hälften av smöret, tillsätt balsamico och låt löken dra på svag värme.

Med hjälp av gafflar strimla pulled pork, lägg köttet på 4 skivor bröd, tillsätt den karamelliserade rödlöken & cheddarost.

Placera de 4 sista brödskivorna på toppen. Värm resterande smör i en panna, stek smörgåsarna på låg temp. i ca. 3 minuter på varje sida.

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart! 

Produkter