Tapas med Pulled Beef och rostade mandlar

Tapasmed Pulled Beef och rostade mandlar

(1 st) Mitt betyg: 0

Tapasmed Pulled Beef och rostade mandlar

  • 1 t 0 min

Ingredienser

  • 225 g Tulip Pulled Beef
  • 100 g mandlar
  • 0,5 msk olivolja
  • 1 tsk salt
  • 1 burk kronärtskockor
  • 1 dl riven manchego
  • 0,5 tsk citronskal
  • 1 msk gräslök
  • 2 msk pinjenötter
Skriv ut recept

Gör så här

Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen.

Dela och dra isär köttet med två gafflar och toppa med lite hackad gräslök.

Torrosta pinjenötterna i en stekpanna. Rosta mandlar i ugnen i cirka 7-8 minuter på 250°C.
Lägg sedan mandlarna på hushållspapper och strö över havssalt.

Häll av lagen från kronärtskockorna och dela dem i fyra lika stora bitar.
Blanda med gräslök, riven manchego, citronskal och rostade pinjenötter. Smaka av med salt.

Servera dina tapas med Pulled Beef, marinerade kronärtskockor och saltrostade mandlar – gärna tillsammans med gott bröd.




Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Beef i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!