

Tapasmed Pulled Beef och rostade mandlar
- 1 t 0 min
Ingredienser
- 225 g Tulip Pulled Beef
- 100 g mandlar
- 0,5 msk olivolja
- 1 tsk salt
- 1 burk kronärtskockor
- 1 dl riven manchego
- 0,5 tsk citronskal
- 1 msk gräslök
- 2 msk pinjenötter
Gör så här
Tillaga Pulled Beef enligt anvisning på förpackningen.
Dela och dra isär köttet med två gafflar och toppa med lite hackad gräslök.
Torrosta pinjenötterna i en stekpanna. Rosta mandlar i ugnen i cirka 7-8 minuter på 250°C.
Lägg sedan mandlarna på hushållspapper och strö över havssalt.
Häll av lagen från kronärtskockorna och dela dem i fyra lika stora bitar.
Blanda med gräslök, riven manchego, citronskal och rostade pinjenötter. Smaka av med salt.
Servera dina tapas med Pulled Beef, marinerade kronärtskockor och saltrostade mandlar – gärna tillsammans med gott bröd.
Tips
Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Beef i mikrovågsugn!
Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.
Klart!