The FlamingPulled Turkey & “Root salad”

(0 st) Mitt betyg: 0

The FlamingPulled Turkey & “Root salad”

  • 45 min

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g palsternacka
  • 250 g persilja
  • 250 g morot
  • 2 tsk salt
  • 2 msk olivolja
  • 1 st fänkål
  • 4 knippe färsk timjan
  • 2 dl tacosås

Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen.

Skala rotfrukterna och skär dem i grova stavar. Koka sedan i rikligt med vatten i cirka 4-5 minuter.
Häll av i ett durkslag och låt dem ånga av. Häll på olja och salt. Lägg sedan i en ugnssäker form. Ugnsrosta rotfrukterna i 10 minuter på 225°C.

Skölj och dela fänkålen i åtta bitar. Ta ut rotfrukterna ur ugnen, lägg i fänkål och stek i ugn i ytterligare 5 minuter.

Servera tillsammans med Pulled Turkey

Tulip Pulled Turkey_SE.png

Pulled Turkey

Extra mört och läckert kalkonkött