Turkey Roast med “Sunday Roast Potatoes” och béarnaisesås

(0 st) Mitt betyg: 0

Turkey Roast med “Sunday Roast Potatoes” och béarnaisesås

  • 1 t 0 min

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Turkey
  • 0,25 st frisésallad
  • 600 g små potatisar
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk paprika
  • 2 tsk salt
  • 1 ägg
  • 5 st äggulor
  • 1 msk vatten
  • 1 msk pressat citron
  • 250 g smör
  • 2 msk dragon
  • 2 msk schalottenlök
  • 1 tsk svartpeppar

Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen. Spara 1/3 av stekskyn till bearnaisesåsen.

Putsa och dela potatisarna på mitten och koka i 5 minuter.
Vänd den ångade potatisen i olja, salt och paprika.

Lägg potatisen i en ugnssäker form och stek i ugnen i cirka 10 minuter på 180°C.
Höj sedan temperaturen till 230°C och låt stå i ugnen ytterligare 5 minuter.

Bearnaisesås
Vispa ihop ägg, vatten, citron och salt till en porös smet i en kastrull över vattenbad. Obs! får inte koka.

Vispa sedan ner smält smör, lite i taget. Avsluta med att tillsätta hackad dragon, lök och peppar. Smaka av med steksky.

Servera Pulled Turkey med Sunday Roast Potatoes och bearnaisesås.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart! 

Tulip Pulled Turkey_SE.png

Pulled Turkey

Extra mört och läckert kalkonkött