Avokado-toast med Tulip Veggie Bacon

Avokado-toast med Tulip Veggie Bacon

(0 st) Mitt betyg: 0

Avokado-toast med Tulip Veggie Bacon

  • 20 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 mogna avokado
  • 1-2 tsk. citronsaft
  • ½ tsk. spiskummin
  • 1 msk crème fraîche
  • 4 skivor surdegsbröd
  • 6 skivor Tulip Veggie Bacon
  • 8 körsbärstomater
  • Krasse
  • Salt
  • Peppar
Skriv ut recept

I detta vegetariska recept är avokado en huvudingrediens, då frukten har ett högt innehåll av näringsämnen. Tillsammans med ett bra surdegsbröd och krispiga skivor av Tulip Veggie Bacon, får du en god och näringsrik frukost eller lunch där hemma.

Du kan använda Tulip Veggie Bacon i alla recept som innehåller bacon. Med Tulip Veggie Bacon får du ett krispigt och smakfullt inslag.

Bli inspirerad med vegetariska recept här.

 


Gör så här

Dela avokadon i två delar på längden och ta ur kärnan. Skrapa ur innehållet med en sked och lägg i en skål. Mosa avokadon ihop med crème fraîche och smaka av med spiskummin, citronsaft, salt och peppar.

Stek Tulip Veggie Bacon på en varm panna med lite olja i ca 3 minuter på varje sida, tills det är krispigt. Skär sedan skivorna i grova bitar.

Rosta brödet och servera med avokadoblandningen. Toppa med körsbärstomater, krasse, krispiga Tulip Veggie Bacon och lite peppar.