
Bacon Club Sandwichmed vegetarisk kyckling
- 25 min
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pkt växtbaserad kyckling
- 6 skivor Tulip Veggie Bacon
- 1 vitlöksklyfta
- 4 msk majonnäs
- 6 körsbärstomater
- 4 skivor bröd
- 1 litet salladshuvud
- 1 avokado
- Olja
- Salt
- Peppar
Gör så här
Bacon Club Sandwich
- Stek Tulip Veggie Bacon med en smakneutral olja i ca 3 minuter på varje sida, tills de är krispiga. Skär skivorna i grova bitar.
- Pressa vitlök och rör ihop med majonnäs och smaka av med salt och peppar.
- Skär körsbärstomaterna i halvor, riv av stora salladsblad och skölj. Dela avokadon på längden och ta ur kärnan. Gräv ur med en sked och skär i tjocka skivor.
- Pensla brödskivorna med lite olja och stek dom spröda i ett par minuter på en grillpanna eller stekpanna.
- Smöra skivorna med vitlöksmajonnäs och lägg på ett fat.
- Fyll bröden med sallad, tomat, avokado och Tulip Veggie Bacon. Använd resterande brödskivor som lock och servera!