Ost- och baconsås - Lättlagat ostsås recept - Tulip

Kall ost och baconsås

(0 st) Mitt betyg: 0

Kall ost och baconsås

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skivor
  • 50 g ädelost
  • 50 g parmesan
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 msk finhackad gräsök
  • 1 msk finhackad persilja
  • Salt och svartpeppar
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Skär baconet i mindre bitar och stek det frasigt i en stekpanna utan fett. Låt det rinna av på hushållspapper.
  2. Smula osten med en gaffel och finriv parmesan. Blanda samman crème fraiche med stekt bacon, ostar och örter. Blanda noga och smaka av med lite salt och peppar.
  3. Servera gärna med bröd, bakad potatis eller till en kycklingsallad.