Senapskyckling med bacon och gräslök - Recept - Tulip

Senapskyckling med bacon och gräslök

(0 st) Mitt betyg: 0

Senapskyckling med bacon och gräslök

  • 4 personer

Ingredienser

  • 125 g Tulip Bacon i skivor
  • 4 kycklingfiléer, ca. 600 g
  • 10 smålökar
  • 2 msk smör
  • 2 dl torr äppelcider
  • 1 dl grädde
  • 1 lagerblad
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk finhackad persilja
  • Salt och svartpeppar
  • Kokt potatis
  • Sallad
Skriv ut recept

Gör så här

  1. Dela baconet i mindre bitar. Skär kycklingen i portionsbitar.
  2. Skala löken och hetta upp en stekpanna med smör. Tillsätt kycklingen och låt den få lite färg runtom. Krydda med salt och peppar. Tillsätt lök och bacon. Stek i några minuter tills löken och baconet fått färg.
  3. Häll ner cider, tillsätt lagerblad och timjan tillsammans med grädde.
  4. Puttra samman i ca 15 minuter tills kycklingen är genomstekt. Rör ner dijonsenap och blanda. Toppa med hackad persilja.
  5. Servera med valfria tillbehör.