Pulled pork burgare med coleslaw - Tulip

Pulled pork burgaremed coleslaw

(0 st) Mitt betyg: 0

Pulled pork burgaremed coleslaw

  • 1 t 0 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Pork
  • 0,25 st Rödkål
  • 0,25 st Vitkål
  • 1 st Morot
  • 1 msk Majonäs
  • 1 tsk Dijonsenap
  • 1 tsk Salt
  • 4 krm Svartpeppar
  • 2 msk Socker
  • 3 msk Rapsolja
  • 2 msk vitvinsvinäger
  • 4 st hamburgerbröd
Skriv ut recept

Lättlagad pulled pork burgare med coleslaw. Köttet förbereder du enkelt på grillen, i ugnen eller i micron. Resultatet blir en saftig burgare i kombination med en fräsch coleslaw. En perfekt balans mellan smaker och texturer.


Gör så här

Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen.

Blanda fint strimlad kål och grovt riven morot väl.
Blanda majonnäs, senap, salt, peppar och socker i en annan skål.

Vispa ner olja och vinäger, fortsätt vispa till en slät dressing.
Tillsätt dressingen till kål- och morotsblandningen och blanda väl.
Låt stå i minst 4 timmar i kylskåp.

Värm hamburgerbröden enligt anvisningen och lägg pulled pork på det undre brödet.
Lägg på coleslaw och lägg avslutningsvis på det övre brödet.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!