Pulled Pork burger smokey BBQ och syrad rödlök

Pulled Pork burger smokey BBQoch syrad rödlök

(1 st) Mitt betyg: 0

Pulled Pork burger smokey BBQoch syrad rödlök

  • 1 t 0 min

Ingredienser

  • 550 g Tulip Pulled Pork
  • 4 st Hamburgerbröd
  • 1 msk Sesamfrån
  • 1 st Rödlök
  • 0,5 dl Vinäger
  • 2 msk Socker
  • 2 msk vatten
  • 2 tsk salt
Skriv ut recept

Du fixar snabbt en hamburgare med Tulip Pulled pork. Tillagas i ugn eller micro. Under tider syrar du rödlök och rostar hamburgerbröden. Smaklig måltid! 


Gör så här

Syra rödlöken
Strimla löken fint och lägg i en burk. Blanda vatten, ättika, socker, och salt och häll över löken. Låt stå minst en timme i kyl innan servering.

Tillaga Tulip Pulled Pork enligt anvisningarna på förpackningen. 

Rosta hamburgerbröden och garnera med svarta sesamfrön. 

Tillsätt BBQ sås, syrad rödlök och servera med valfria tillbehör.

 

 


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Pork i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!