Pulled Turkey med äggnudlar, sockerärtor & sparris

Pulled Turkey med äggnudlarsockerärtor & sparris

(2 st) Mitt betyg: 0

Pulled Turkey med äggnudlarsockerärtor & sparris

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g äggnudlar
  • 1 msk olja
  • 1 st rödlök
  • 200 g portabello
  • 250 g grön sparris
  • 100 g sockerärtor
  • 2 msk sesamfrön
  • 0,5 dl soja
  • 10 g ingefära
  • 1 msk sesamolja
Skriv ut recept

En fräsch asiatisk wok med kalkon och nudlar. Stek rödlök, champinjoner, sockerärtor & sparris. Blanda kokta nudlar och alla ingredienser. Toppa med sesamfrön och -olja, soja och ingefära! En enkel och snabb vardagsmiddag tack vare Tulip Pulled Turkey. 


Gör så här

Tillaga Pulled Turkey och koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningarna.

Skär rödlök, champinjoner, sockerärtor, sparris i lagom stora bitar.

Börja med att steka rödlök och champinjoner i olja. Häll sedan i sockerärtor, sparris och sesamfrön.

Tillsätt de kokta äggnudlarna, soja, ingefära, steksky och sesamolja efter cirka 3 minuter. Avsluta med att hälla i Pulled Turkey, blanda om och servera.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!