Kalkonwok med pulled turkey - Tulip

Kalkonwok med pulled turkey,äggnudlar, sockerärter och sparris

(3 st) Mitt betyg: 0

Kalkonwok med pulled turkey,äggnudlar, sockerärter och sparris

  • 40 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g äggnudlar
  • 1 msk olja
  • 1 st rödlök
  • 200 g portabello
  • 250 g grön sparris
  • 100 g sockerärtor
  • 2 msk sesamfrön
  • 0,5 dl soja
  • 10 g ingefära
  • 1 msk sesamolja
Skriv ut recept

En fräsch asiatisk wok med kalkon och nudlar. Med en mix av grönsaker som rödlök, portabello, sockerärter och sparris, tillsammans med den härligt kryddiga soja- och ingefärssåsen, blir denna rätt en ny favorit på middagsbordet. Prova denna lätta och snabba kalkonwok!


Gör så här

Tillaga Pulled Turkey och koka äggnudlar enligt anvisning på förpackningarna.

Skär rödlök, champinjoner, sockerärtor, sparris i lagom stora bitar.

Börja med att steka rödlök och champinjoner i olja. Häll sedan i sockerärtor, sparris och sesamfrön.

Tillsätt de kokta äggnudlarna, soja, ingefära, steksky och sesamolja efter cirka 3 minuter. Avsluta med att hälla i Pulled Turkey, blanda om och servera.


Tips

Spara tid genom att tillaga Tulip Pulled Turkey i mikrovågsugn! 

Gör hål i plastförpackningen, lägg i en mikrovänlig form/skål och tillaga på full effekt i 3 minuter. Öppna påsen och dra isär köttet, tillaga ytterligare 3 minuter på full effekt.

Klart!