Rotfrukter med pulled turkey - Tulip

Rotfruktermed Pulled Turkey

(1 st) Mitt betyg: 0

Rotfruktermed Pulled Turkey

  • 45 min

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g palsternacka
  • 250 g persilja
  • 250 g morot
  • 200 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 st fänkål
  • 4 knippe färsk timjan
Skriv ut recept

Njut av en härlig vardagsmiddag med rotfrukter och Pulled Turkey som tillagas enkelt i ugnen. Med detta läckra recept får du både en näringsrik och smakfull måltid på bordet. Rotfrukterna tillsammans med den möra kalkonen är en oslagbar kombination som kommer att tillfredsställa dina smaklökar.


Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen.

Skala rotfrukterna och skär dem i grova stavar. Koka sedan i rikligt med vatten i cirka 4-5 minuter.
Häll av i ett durkslag och låt dem ånga av. Häll på olja och salt. Lägg sedan i en ugnssäker form. Ugnsrosta rotfrukterna i 10 minuter på 225°C.

Skölj och dela fänkålen i åtta bitar. Ta ut rotfrukterna ur ugnen, lägg i fänkål och stek i ugn i ytterligare 5 minuter.

Servera tillsammans med Pulled Turkey och valfri sås