The Flaming - Pulled Turkey & “Root salad”

Rotfruktermed Pulled Turkey

(1 st) Mitt betyg: 0

Rotfruktermed Pulled Turkey

  • 45 min

Ingredienser

  • 500 g Tulip Pulled Turkey
  • 250 g palsternacka
  • 250 g persilja
  • 250 g morot
  • 200 g potatis
  • 2 msk olivolja
  • 1 st fänkål
  • 4 knippe färsk timjan
Skriv ut recept

En enkel vardagsmiddag du snabbt tillreder i ugnen. Med Pulled Turkey får du alltid ett mört och saftigt resultat, samtidigt som du slipper jobbet. Servera tillsammans med rotfrukter och valfri sås! 


Gör så här

Tillaga Pulled Turkey enligt anvisning på förpackningen.

Skala rotfrukterna och skär dem i grova stavar. Koka sedan i rikligt med vatten i cirka 4-5 minuter.
Häll av i ett durkslag och låt dem ånga av. Häll på olja och salt. Lägg sedan i en ugnssäker form. Ugnsrosta rotfrukterna i 10 minuter på 225°C.

Skölj och dela fänkålen i åtta bitar. Ta ut rotfrukterna ur ugnen, lägg i fänkål och stek i ugn i ytterligare 5 minuter.

Servera tillsammans med Pulled Turkey och valfri sås