Spareribs med het mangosallad och klyftpotatis

Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis

(0 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis

  • 15 min
  • 2 personer

Ingredienser

Het mangosallad
  • 1 pkt frusen mango
  • 5 st gurka
  • 1 st röd chili
  • 1 burk tacosås*
  • 1 st lime
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 st rödlök
Spareribs
  • 500 g Tulip Spareribs
Klyftpotatis i ugn
  • Potatis
  • Olja
  • Salt & peppar
Skriv ut recept

Het mangosalsa passar perfekt till grillat. Servera med Tulip Slow Cooked Spareribs och klyftpotatis. Servera tillsammans med grönsallad och förslagsvis BBQ sås. 


Gör så här

Spareribs

  1. Tillaga enligt instruktionerna på förpackningen.

Klyftpotatis i ugn

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Skär potatisen i klyftor och fördela på i en ugnsfast form eller plåt. Ringla oljan och samt salt och peppra.
  3. Sätt i ugnen i ca 40 minuter eller tills den fått fin färg. 

Het mangosallad

  1. Häll upp mango i en skål.
  2. Skala gurka och hacka i bitar.
  3. Finhacka chili, koriander och skär rödlöken i tunna båtar.
  4. Blanda ned ingredienserna i tacosås och pressa saften från lime över mixen, rör om.
  5. Redo att serveras.


Tips

* Kan bytas ut mot egen tomatsås med spiskummin/oregano.