Spareribs med het mangosallad och klyftpotatis

Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis

(0 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med het mangosalladoch klyftpotatis

  • 15 min
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 pkt frusen mango
  • 5 st gurka
  • 1 st röd chili
  • 1 burk tacosås*
  • 1 st lime
  • 1 kruka färsk koriander
  • 1 st rödlök
Skriv ut recept

Het mangosalsa passar perfekt till grillat. Servera med Tulip Slow Cooked Spareribs och klyftpotatis. Servera tillsammans med grönsallad och förslagsvis BBQ sås. 


Gör så här

Häll upp mango i en skål. Skala gurka och
hacka i bitar. Finhacka chili, koriander och skär
rödlöken i tunna båtar.
Blanda ned ingredienserna i tacosås och pressa
saften från lime över mixen, rör om. Redo att
serveras.


Tips

* Kan bytas ut mot egen
tomatsås med spiskummin/
oregano.