Spareribs med saltad sommarkål och heta björnbär

Spareribs med saltad sommarkål och heta björnbär

(1 st) Mitt betyg: 0

Spareribs med saltad sommarkål och heta björnbär

  • 1 t 20 min

Ingredienser

  • 4 msk Salt
  • 2 L. Vand
  • 1 st spetskål
  • 1 pkt Tulip Spareribs
  • 2 msk Creme fraiche
  • 0,5 knippa Dill
  • 0,5 st Citron
  • 300 g Björnbär
  • 1 st Chilipeppar
  • 2 msk Mynta
Skriv ut recept

En fräsch och snabb rätt till sommarens alla tillfällen. Bjud på grillade spareribs med sommarkål och heta björnbär. En perfekt blandning av sött, salt och hetta.


Gör så här

Tillaga pulled pork enligt förpackningsanvisningen. 

Ta en bunke, häll i vattnet och lös upp saltet, lägg i spetskålen. Låt vila 1 timme. 

Sila från vattnet och blanda med dill och citronsaft. 

Blanda ihop ingredienserna till de heta björnbären. 

Servera de varma spareribsen tillsammans med den saltade sommarkålen och heta björnbär- ev.tillsammans med couscous eller ris.

Produkter